2011. május 16., hétfő

Munka, sot, munkak!

A gepem meg mindig szerelonel van... 

Mult heten kaptam levelet a hoteltol, hogy sajnos nem vettek fel. Igen, itt igertek, hogy meg aznap, de ha nem, akkor masnap, de ha nem, akkor harmadnap mindenkepp lesz eredmenyhirdetes. Ez kb. 1 honapja volt.

De jott level az onkormanyzattol is, emlekeztek, itt kellett kitolteni az XYGKZ tesztet a szabadidokozpontos recepcios allasra, es FELVETTEK!:) A bokkeno csak az, hogy "casual", azaz alkami munkara vettek fel egyelore, de a tartaleklistara is felirtak, vagyis, ha egy even belul uresedes van, akkor en lehetek az egyik, akit allandositanak. Kuldtek egeszsegugyi kerdoivet, meg nyilatkoznom kellett a bunozo multamrol is, plusz bekuldeni a bizonyitvanyokat, TB kartyat, szuletesei anyakonyvi kivonatot, meg egy bugyit (na jo, utobbi nem). Elvileg az jon, hogy kuldenek szerzodest, csinalnak egy atvilagitast, ami Marian szerint ugy 6 het is lehet, aztan varok, hogy hivnak-e.

Most mar csak azon filozom, hogy melyik munkat fogadjam el? Elonyok-hatranyok: A paintballos elonye a jobb fizetes. Az onkormanyzatinal ugye nem tudom, hogy milyen gyakran lesz munka, de megvan az eselye, hogy allandositanak. Itt valoszinuleg jobb a munkaido, lehet, hogy kell dolgozni hetvegeken, mondjuk minden masodikon, de a paintballosnal minden hetvegen 10-19-ig, kivetel nelkul. Vagyis a recepcios jobban kiszamithato, valoszinuleg kenyelmesebb is. De kicsit felek attol, hogy hogy fogadnak majd az ott dolgozok, szivatnak-e majd, ertem-e majd a telefonalokat? 
Mi van akkor, ha a paintballost fogadom el, es befuccsol 2 honap utan? Arrol nem beszelve, hogy ha ne adj` isten ugy adodna, egy onkormanyzati allas sokkal jobb ajanlolevel lenne a kovetkezo munkahoz, mint egy paintpallos. Most, hogy ezt leirtam, szinte ordit, hogy a RECEPCIOST valaszd, de bizonytalan vagyok, es szavamat adtam a paintballosnak... Szerintetek?
free counters

2 megjegyzés:

  1. 1 szavazat az önkormányzatosnak ...

    VálaszTörlés
  2. Kozben eszembe jutott, hogy egy fontos infot kifelejtettem...: ha minden jol alakul, akkor terveim szerint ez lenne az uccso munkahelyem, mert par ev mulva szeretne(n)k egy sajat boltot nyitni. Ezt is figyelembeveve meg mindig az onkoris?

    VálaszTörlés