2011. május 16., hétfő

Egyebek hetfon

Az arcom megint kezd szethullani, szaraz, repedezik, hiaba kenem. Egy ideig nem kentem (egy nap, vagy egy fel, mert faj am, ha nagyon szaraz), hatha a krem a ludas, de nem hiszem. Ha leszedem a leszaradt bort, nem tudhatom, hogy alatta uj bor no, vagy tok voros lesz az arcom (altalaban az utobbi). Az a nagy sejtesem, Sherlock, hogy a gyogyszer hatasara bizonyos idokozonkent kigyokent levedlem a regi bort, hogy uj nohessen helyette.
Itt mar irtam arrol, hogy elloptak a kukankat. Mult het vegen hoztak ujakat, ezuttal minden lakasnak kulon, fekete kukaja lett. Levelben kuldtek matricakat is, hazszam es lakasszam, ragasszuk fel. Igy nezett kis elso nap (katt a kepre):
A 4-es Sarah-e, o volt az elso ragaszto. Mi vagyunk a 7-es, innentol jon a meredek minosegzuhanas. Azt gondoltam, hogy nem lehet nagy cucc egy ragacsot feltenni a kukara, de hat a haz ferfijainak meg ez is kihivast jelent. A 2-es az SF1 (John, az ex), o baszki a keretet ragasztotta fel, nem magat a matricat. SF2 (akit kartoressel fenyegettem korabban), szinten keretet ragasztott, es komolyan nem hiszem el, meg a kukat se talalta el. Raadasul a lakasszamat se ragasztotta fel, tuti paranoias is, hogy valaki megtalalja es/vagy atturja a szemetet? A barna ugyanis a komposztalos/ujrahasznositos kuka, leveleknek. De vazze, ez ennyire hulye? Mit csinalt a fekete kukajaval? Felvitte a lakasba es abban gyujti a papirjait (o a "hoarder", aki nem dob ki semmit). Ezt a kukat nem is viszik el hetente, meg ha ki is teszi, csak 2 hetente. A mi szamaink idokozben (3 nap alatt) kisse kilazultak, a 3-asunk szomoruan kokadozik a szelben, ugyhogy majd rafestjuk a szamokat valami rozsaszin festekkel, hehe.

Hetvegen megyek Lorenahoz, az eskuvo utani bulira, mar keszulok, holnap fodrasz, lesz majd kozmetikus is, ruhaproba csak azert nem, mert osszesen egy alkalomhoz illo rongyom van. Majd okosan kell pakolnom, mert csak kezicsomagot viszek, abban meg nem lehet ollo meg tulzottan nagy arckrem.

Tegnap olyan hideg volt, hogy be kellett kapcsolnunk a futest. He, idojaras, MAJUS van, nem szeptember!!

Megneztuk a Hanna c. filmet, csalodas volt, nem kellett volna. Holnap a Thor-t akartuk, de este 10-kor kezdodik es 3D-s, igy inkabb az "Attack the Block"-ot nezzuk meg, amiben a foldonkivuliek rossz helyen, egy del-londoni lakotelepen landolnak es a helyi gang rugja oket hatson. 
Amugy ti neztetek az Eurovizios versenyt? Nekem a moldavok tetszettek a legjobban a kupokkal a fejukon. A magyar csaj is jo lett volna, ha nem hamis, es csak neha jutott eszebe, hogy kiengedje a hangjat, de a 22. helynel azert jobbat erdemelt volna. Az azeri gyoztes csaj pedig Londonban lakik... A Subba-n azt olvastam, hogy "A német Tageszeitung a verseny előtt odáig ment, hogy amikor külön-külön értékelte az indulókat, a magyar versenyzőről ezt írta: „Kati Wolf: What About My Dreams…. Muss leider aus politischen Gründen abgelehnt werden: Sie ist eine von Gnaden Viktor Orbáns! " „Sajnos, politikai okokból el kell, hogy utasítsuk. Orbán Viktor kegyeltjeinek egyike!"" Es Rakay Philip Kalman MTV vezeto mi a banatot keresett ott, ahol semmi dolga nem volt? 

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése