2011. április 19., kedd

Minden nap

megnézem a blogot, és konstatálom, hogy még mindig nem írt a gazdája. Aztán rájövök, hogy én vagyok az, írni kéne. De nincs mit. Mindig ugyanaz történik- semmi. Jelentkezem munkákra, jellemzően semmiféle visszajelzést nem kapok, esetleg behívnak tesztre/interjúra, és nem kapom meg az állást. Nagyon változatos. Aztán Marian csak néz, hogy miért sírok.
Pénteken voltunk Drogheda-ban, egy semmi különös kis városban, bementünk egy templomba, mert ott van kiállítva Oliver Plunkett (pardon, Szent Oliver) levágott feje. Katolikus volt, összeesküvés vádja miatt lenyisszantották a fejét, és tök meglepő módon a feje nem rohadt el annyira, amennyire "normális" embereké, biztos Isten keze van a dologban... Ebben van kiállítva (katt a képre):


 













 És ez a fej:












Aztán voltunk a tengerparton, voltak ilyen ázott kenyérnek látszó darabok a parton elszórva, de egy csomó. Marcsi felvett egyet, majd egy sikoly kíséretében el is hajította. Azt mondta, kicsit megrázta, de lehet, hogy csak képzelődött. A tengeri szivacs csíp? A piros karikában van Marcsi.

free counters

2 megjegyzés: