2011. április 12., kedd

Keddi

Na, az interjúknak egyelőre vége, a hoteltől még mindig nem hívtak, gondolom, ez egy nagy vaskos "nem"-et jelent. Ma megkaptam a meghívót Lorena bulijára, nem ismerem a szokásokat:
-kell ajándékot venni?
-ha igen, akkor mit és mekkora értékben?
-kell válaszolni a meghívóra? Mi az az RSVP?

Ma voltunk a lengyel boltban, ami szemben van a régi lengyel bolttal, ami már bezárt, és ebben még sose jártunk előtte. Itt volt Pilóta, az a piskóta-zselés-lekváros, de Milka márka, így inkább nem vettünk. Viszont vettünk zsemlét, meg kiflit, nem gondoltam, hogy Marian emlékszik még a nevére, de ahogy meglátta, felderült az arca és felkiáltott: "KIFLI, el se hiszem!" Ráadásul mákdarabok díszítették, ami plusz pontot jelentett.

A bringám felébredt téli álmából és mivel szeretem idegesíteni a hülye szomszédot, a szokott helyére, a lépcsőfordulóba tettem. Már várom a levelet a főbérlőtől, hogy "ha pár napon belül nem tűnik el onnan, akkor elkobozom", mivel SF tuti beköpött megint. De Marian azt mondta, hogy felhívja a tűzoltókat, nézzék már meg, tényleg annyira balesetveszélyes helyen parkol-e a gép, mert szerintünk nem.

Ma semmi érdekes nincs a moziban, így este vásárolni megyünk:) Ja, találtam egy még újabb Ben & Jerry's fagyit, a három nagy lánc közül (Tesco, Sainsbury's, Asda) csak az egyikben lehet kapni, persze ennek is baromi hosszú, összetett neve van, alkotóelemek: csokifagyi fehércsoki és étcsoki-darabokkal, pekánnal, dióval és csokis mandulával. Szerintetek? Egyszer kipróbálom.

free counters

3 megjegyzés:

  1. répondez s'il vous plaît azaz please reply - confirm your attendance
    ajandek - haaat asszem illik vinni ( de inkabb kerdezd meg melyik aruhazban van a wedding list-juk ha van nekik es azoktol vegyetek nekik ajandek utalvanyt - minimum osszeg van ( mondjuk tiz fontnal kevesebbet nem illik adni bar az egetlen eskuvo amin itt voltam az a mostoha fiame volt es sok sk penzt adtunk neki ) - maximum lehet a csillagos eg lol
    Gratula az interjukhoz O)....

    VálaszTörlés
  2. Köszi:) De én nem az esküvőre megyek, hanem a reception party-ra, a szabályok ugyanazok ajándékügyileg?
    Jó az interjú, de nem most lesz belőle munka, ahogy elnézem...

    VálaszTörlés
  3. Ha akarsz viszel ajandekot....ha nem akarsz nem viszel de illik valamit adni ( mondjuk valami kartya benne penz vagy vasarlasi utalvany ) . ( marcsi nem tudja lol ) Arra keszulj fel a reception party-n max egy italt kapsz ingyen - a paidert neked kell fizetned.
    Haat melo ugyben en sem tudok biztatot mondani - ma modntak a hiradoban, hogy 59 ooo munkanelkuli van kb....erosen gondolkodom, hogy jelentkezek a Tescoba vagy az Asda -ba...Az en tapasztalatom, hogy mostanaban inkabb mindenki meg akarja tartani a heleyet - nem ugral ( az en melohelyemen is megy a keses hatbaszurkalas a poziciokert ) ettol fuggetlenul nem lehetetlen munkat talani csak nehezebb - de szoritok neked

    VálaszTörlés