2011. március 19., szombat

Red Nose Day/Comic Relief

Tegnap volt a Red Nose Day, ha jól emlékszem, már otthon is van ilyen, mintha láttam volna ilyen műsort (most nem az alkeszokra gondolok...). Hírességek csinálnak tőlük szokatlan, vicces dolgokat. Pl:
-sztárszakácsok kórusba verődtek és előadták Rick Astley: Never gonna give you up c. számát (az első link a tegnapi, a második az eredeti szám)
-komikák (magyarul női stand-up-osok) szakácsversenyen indultak, és főztek a miniszterelnöknek, egyikük, amikor próbálta darabolni a homárt, fejbelőtte vele az egyik résztvevőt. Ugyanez a csaj kirohant a klotyóba és onnan hívta fel Nigella Lawsont, hogy hogy kell főzni. Egy másik csaj bevallotta, hogy ő életében most főzött először.
-Miranda Hart (kedvencem), egyike az előbbi vicceseknek, tánctanárrá avanzsált, nagyon vicces volt. Tudni kell, hogy Miranda több mint 180 centi magas, és mint az angolok általában, nem szép. Viszont baromi vicces, katt ide a táncához (nekem valamiért bénázik a videó, 03:00 percnél van a tánc). És itt a jelenet második része, eredménye, Miranda rappel.
-volt olyan, aki 24 órán keresztül TV műsorokban vett részt, kb. mintha otthon köré szerveznék a Legyen Ön is Milliomos-t, a 40 milliós játszmá-t, a Heti Hetest, meg a többi hasonló műsort.
-voltak énekesek, színészek, hírességek, akik 100 km-t gyalogoltak az afrikai sivatagban.
-és persze voltak adománygyűtők az utcán, bevásárlóközpontokban is 
-és... tatatam, dobpergés, ebben az évben részt vett régi kedvencem, Dzsordzsi is, mondjuk igen ronda szakálla van, de ezt érdemes megnézni, pláne ott, ahol énekel:) (01:20-nál kezdődik GM)


Ezekkel a mutatványokkal pénzt gyűjtöttek rászoruló afrikai és UK-beli embereknek, nem csak gyerekeknek, hanem szellemileg nem teljesen ép embereknek, időseknek is. És persze kérték, bíztatták a nézőket is, hogy adakozzanak, a 7 órás adásfolyam végére több, mint 76 millió font gyűlt össze. A műsor úgy volt összeállítva, hogy ezek a vicces részek váltakoztak a sírósakkal. Ugyanis a hírességek elutaztak Afrikába, hogy megmutassák, mire megy a pénz, isten háta mögötti falvakban mutattak borzalmakat, de azt is, hogy pl. a tavalyi hasonló adakozás óta miben változott a helyzet.

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése