2010. december 23., csütörtök

Végre találtam

papucsot Mariannak, ki hitte volna, hogy a Speedo oldalára kell mennem? A képet nem teszem ide, hátha megnézi mielőtt megérkezik és akkor oda a meglepi, de itt egy link, ezek közül is a középső, világoskék/fehér. Egyértelmű, hogy nem fog megérkezni holnapig, de legalább tudom, hogy kb. jövő hét elején lesz pacskerja.

Marian tegnap vett pár üveg jó bort a munkatársainak. Nem volt biztos benne, hogy kap tőlük valamit, de ha mégis, akkor ne legyen ciki, hogy ő nem ad semmit. Ezért vett jó bort, hogy ha mégse kap ajándékot, akkor ő megissza:) Hát most sms-ezett, hogy nem kapott semmit az egyiktől, így megmarad a bor. Persze azért nem adtak neki, mert eddig ő volt a tündi-bündi, aranyos főnök, aki hazaengedte őket korábban, de viszonzásul nem kapott, csak hátbatámadást. Elege lett belőle, vége lett a jó világnak, és most meg vannak sértődve.

Tegnap este elvitték a tv-t, sikerült eladni Ebay-en. Marian át akarja rendezni a szobát, azaz meg akarja cserélni a vendégágyat és a TV-asztalt. De eszembe jutott, hogy az ágy így az ablak alá kerülne, és a hálóban kb. egy hete toltuk el az ágyat onnan, mert kurta hideg volt, húz be a hideg. Szóval szerintem nem lenne sok értelme, ezért inkább hagyok mindent a helyén, csak a TV-asztalra ráteszem a karácsonyfát. És kiporszívózok. És kéne ajándékot csomagolni, Marian már kész van az övéivel, ott figyelnek a fa alatt.

Petya barátom a héten ment haza karácsonyra (ő is kocsival, és viszonylag simán hazaért, csak olyan 6 órával tartott tovább az út, mint hó nélkül), és a visszafele utat Shetlandra megszakítja egy pár napos belfasti tartózkodással. Az első igazi vendégünk. Mondta, hogy ha kérünk valamit otthonról, akkor elhozza. Hát most kész a lista, de túl hosszú lenne sms-ben elküldeni, ahogy kérte... Marcsi teljesen fel volt dobva tegnap este, amikor összellítottuk a listát, nagyon jó magyarsággal mondta, hogy: Túró, pogácsa, Gál Tibor bor, Pilóta, tejberizs, szalámi, hehe.

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése