2012. július 7., szombat

Ennyi lett a nagy

eltökéltségből meg fogadalomból: ezt a bejegyzést (bár nagyon lassan) egy (angol vagy kanadai?) MacBook Air-ről gépelem. Ha itt-ott elhagyok egy ékezetet vagy az ágyamból agyam lesz, sőt, agzam, akkor ne csodálkozzatok. 
Majd lehet, hogy írok róla hosszabban is, egyelőre annyit megállapítottam pár nap alatt, hogy az új gép sokkal könnyebb, egy kézzel elbírom (jó, a régit is, mert erős vagyok), gyorsabban nyit meg programokat, weboldalakat, a képek sokkal szebben jelennek meg rajta, mintha több árnyalat lenne, a trackpad csudijó, nem is használom az egeret, de azért van néhány rettentő idegesítő dolga is. Na meg nagyon sok, amit egyszerűen még nem értek, mert nem ástam magam bele annyira.
Holnap megyünk Dublinba, már talán írtam, a férfi vízilabdásokat nézzük meg asszem Montenegró ellen. És ha lesz időnk, bemegyünk a dublini magyar boltba is, Marcsinak elfogyott a rudija. Ha jól viselkedtek, és nem szúrom el nagyon, lesznek izmos és helyes pólósokról készült képek. 
Ezt a képet pedig hazafele lőttük valahonnan, annyi helyen jártunk, hogy már nem emlékszem.


free counters

7 megjegyzés:

  1. Hűűű, pedig ez a kép marhajó!
    Pólós fiúknak puszi! :)
    Ja és azt hiszem már mindegy hová írsz A-nak. :))) (Egyébként bárhová: FB, e-mail ...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Közben eszembe juttatta M, hogy Carrick-a-Rede-ből hazafele láttuk ezt. Többen is voltak az uton, fenykepeztek a fakat.
      A puszit atadom:)
      Csak megnyugtatasul, nem uj gepet vettem, 1,5 eves, es van ra garancia is.

      Törlés
  2. A kép nagyon tetszik. Nem tudom milyen fák lehetnek ezek.

    VálaszTörlés
  3. Még menni is különleges volt alattuk, nem úgy mint egy mezei akácfa alatt... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hidd el, jobb, mint a wekerlei hus fak alatt setalni :D

      Törlés
  4. Még a wekerlei fáknál is jobb? Húú... Pedig az is felülmúlja a budapesti átlagot, jóval. Kispest más részeihez vagy Erzsébethez képest azért a wekerlei fák nagyon ott vannak. Én azért kisétálnék a térre a cukiba egy marcipánburgonyáért. Az angolok nem értenek a gasztronómiához. Se egy jó étel se egy jó süti.

    VálaszTörlés