2011. január 1., szombat

Jó hírek az új év elején

Tegnap megérkezett Marian november végén feladott karácsonyi ajándéka. Jó, hülye voltam, mert az Ebay-en meg kell adni a címet, amikor regisztrál az ember, de én nagy fifikásan csak az utcanevet írtam be, házszámot nem. De az eladó se nagyon figyelt a címzésnél, hogy ez nem tűnt fel neki. Nem csoda, hogy több, mint egy hónapig bolyongott a cucc. Ami egyébként egy kis film/képnézegető/zenehallgató kütyü, így néz ki:

Van neki egy sokkal régebbi, de annak az akksija fél órát bírja. Látnotok kellett volna az arcát, amikor kinyitotta a dobozt, hitetlenkedés és gyermeki öröm, élmény volt látni. A papucs valamikor hét elején érkezett, így végre nem várunk már semmit. Mariannal egyetértettünk, hogy a muki, akitől vettem az Archost, tuti azért adta el, mert nem tudta működésre bírni. Ugyanis úgy este 7-től hajnali egy utánig próbálkoztunk vele, de az istennek nem akart filmet lejátszani. Az volt a baj, hogy mindenáron az ő laptopjára akartuk telepíteni a programot, a laptop meg ellenállt. Az én gépemen, de még a kis netbookon is simán megy. Meg egyéb gondok is voltak, de már úrrá lettünk rajta, és most épp a Piranha című, minden bizonnyal véres cafatokra szaggatott emberekkel teli filmet konvertálom neki. Ő meg a hallt festi, miután lerángattuk a tapétát és ő lepucolta a penészes négyzetmétereket.

A víz-helyzet pedig talán normalizálódik annyiban, hogy tegnap óta van állandó hideg víz, így legalább után tudjuk tölteni a wc-tartályt, meg tudunk vizet forralni. Felhívtam tegnap a segélyvonalat, és azt mondták, hogy nem tervezik, hogy a mi környékünkön újra kikapcsolják a vizet, még időszakosan sem. De előfordulhat, hogy lesznek periódusok, amikor nem lesz, mert mindenki, amikor látja, hogy van víz, pánikszerűen feltölti a készleteit, és a víztározóban olyan kevés víz van, hogy hamar elfogy onnan. A vízművek honlapján van információ, hogy mely területek vannak még mindig víz nélkül, és hol kell ki/be-kapcsolni a csapokat. Ma délután 2-kor frissítették az adatokat, amik irányítószám szerinti sorrendben vannak rendszerezve, és a mi irányítószámunk eltűnt róla:)

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése