2009. október 26., hétfő

Hajó

A kompról tudni kell, hogy rettentő nagy, íme egy kép:

Amikor utaztam rajta, akkor mondta az egyik ott dolgozó, hogy olyan 600 embert tud szállítani, ezenkívül sok-sok autó, teherautó és kamion is elfér. Asszem 4 vagy 5 szint van, akad, amelyiken csak kabinok vannak, de sok a bár, van néhány bolt is meg egy mozi. Az egyik páciensünk mondta pénteken, hogy előző este indultak Aberdeenből, és ahogy elhagyták a kikötőt, olyan hullámok keletkeztek, hogy repültek a tányérok az étteremben, egy szék áttört egy ablakot, a pasi és a felesége kétszer leesett az ágyról. a kabinban Aztán érkezéskor kiderült, hogy 12 kocsi összecsúszott és megrongálódott, de némelyik annyira, hogy totálkáros lett. Képzelhetitek, mi folyhatott ott. Basszus, ezért nem akarok hajóval menni.

Más, fogászat: péntekenként szájhigiénikus, Anita dolgozik, ha valakinek tisztítani kell a fogát, ő csinálja. Volt nálunk egy pasi, cukorbeteg, és mint megtudtam, őket különösen nehéz kezelni, mert könnyen és sokat véreznek, és el se lehet állítani. Még egy egyszerű foghúzás miatt is be kell feküdniük a kórházba. Na, egy ilyen pasinak kért tisztítást David, de nem volt időpont a higiénikusnál már november vége előtt, így kénytelen-kelletlen elvállalta ő. Láttam rajta, hogy annyira nem örül, egyértelműen le akarta passzolni Anitának. Múlt héten volt a pasi, ennek kapcsán beszélgettem Cheryllel, aszondja: "David nem akarta, hogy ez a beteg Anitához menjen tisztításra, mert bonyolult eset, és inkább elvállalta ő maga." Mondanom se kell, eldurrant az agyam, és mondtam, hogy ez nem egészen így volt, mire Cheryl: "Ja, tényleg?" Baszki, legalább a pofámba ne hazudjon.

Davidnek november elején lesz a 60. szülinapja és a család egy hétre el akarja vinni, ha jól tudom, most szervezik nagy titokban. Annyira kurva jó lenne, mert pont az én utolsó hetemre esik ez a meglepi-dolog, el tudnám viselni, ha nem kéne vele lennem, hanem nyugiban lehetnénk Bettinával az üres irodában.

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése