2014. január 30., csütörtök

Tankolas

Nem tudom, lehet-e tankolasrol erdekeset irni, mindenesetre az itteni tapasztalataim kovetkeznek. Lehet, hogy a modszer letezik Magyarorszagon is, de en otthon nem vezetek, nem vagyok tisztaban vele.

Tankolasnal lehet a hagyomanyos modon fizetni: megtoltod a rankot, beslattyogsz az uzletbe es fizetsz. En ezt annyira nem szeretem, mert utalok egyreszt sorban allni, masreszt altalaban mindig az utolso pillanatra hagyom, amikor epp rohanok dolgozni, vagy edzesre, es minden pillanat szamit. Szerencsere van olyan opcio, hogy a kutnal lehet fizetni. Tankolas elott bedugja az ember a kartyat a kutba epitett kutyube, megadja a PIN kodot, es ezzel £90 fontig barmekkora osszegert engedelyezi a vasarlast.
A masik lehetoseg, amit tegnap lattam eloszor, nagyon hasonlo, csak itt feljonnek a lehetosegek, hogy mennyiert akarsz tankolni, 10, 20, 30, 40, satobbi fontert. Kivalasztod a szamodra szimpatikus es megfizetheto gombot, fizetsz, es a pumpa automatikusan megall annal az osszegnel, amit megjeloltel. Szerintem marha jo.

Flag Counter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése