2012. január 5., csütörtök

Éjjel 1 körül

meghalt Barry. A történet annyi, hogy mivel nem tudták megállapítani a személyazonosságát, lekapcsolták a lélegeztetőről, majd az ünnepek után felhívták a háziorvosát és az ő segítségével találták meg a testvéreket. Marian azt mondja, ők is beleegyztek volna a lélegeztető kikapcsolásába, mert amikor megtalálták az utcán, már halott volt, nem lehetett tudni, hogy hány perce nem kapott az agya oxigént. Aztán este kapott morfiumot.
Marian pont bent volt a kórházban Christinával, amikor megjelent egy ismeretlen muki és közölte, hogy látogatni jött Barry-t, ő a legközelebbi hozzátartozó. Marianék csak néztek, aztán mondták, hogy nem valószínű. A pasi örömködött, hogy hú de jó, hogy ott a család, majd lelépett. Ezután a nővér elmondta Marianéknak, hogy volt már látogatni Barry lánya is, mire ők elnevették magukat, hogy Barry-nek nincs is lánya. Kiderült, hogy mind a két ember ivócimbora (drinking buddy) volt.
Most próbálnak neki öltönyt venni, mert ugye azt se tudják hol lakott, vannak-e ruhái, és legyen miben eltemetni, meg intézik a temetést.
Van egy tévénk, amit Marcsi Barrytől hozott el kb. egy éve, amikor kiderült, hogy kirabolta az apjukat, és ezért a tesók kirúgták a házból. Most azt mondja, rá se tud nézni, mindig Barry-re fogja emlékeztetni, így eldöntöttük, hogy odaajándékozzuk egy otthontalanokat segítő egyesületnek.
free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése