2013. április 20., szombat

Tényleg mindenki hazudik

Első eset:
Rendeltünk egy rakás (magyar) kaját, másfél hét után még mindig nem jelentkeztek, hogy megkapták-e egyáltalán a rendelést, vagy mikor szállítanak. Sms nekik, fiú hív, jaj, azért nem jelentkezett eddig, mert árajánlatot akar küldeni, merthogy ez sok cucc. Még aznap küldi. Nem küldte. Aztán vasárnap megjelent az áru egy részével, azt mondt, a többi másnap érkezik, rákövetkező héten szállítják. Nem szállították, nem is szóltak, azóta se kerestek.
Második eset:
Gitárjainkat áruló üzletben muki még januárban megígérte, hogy még azon a héten fizet. Nem fizetett. Azóta se. A héten beszéltünk, majd jövő héten utal. Bár azt hazudja, hogy a gitárokra kapott pénzt külön tartja a többitől, mégsincs pénze.
Harmadik eset:
Rendeltünk Ámerikából mini gitárt, mert ilyen még nem volt. Szállítási idő, legalábbis amikor én küldök a világnak arra az eldugott szegletébe cuccot, egy hét. 3 vagy 4 hete rendeltük, se egy emil, se a gitár. Írunk neki egyszer, nincs válasz. Írunk neki még egyszer, válasz: nincs raktáron, még 3-4 hét, válasszunk másikat. És semmi, jaj, elnézést. Bazmeg, én itt görcsölök, hogy minél jobb szolgáltatást nyújtsak, még aznap, vagy legkésőbb másnap feladok mindent, 3 év alatt talán 2x fordult elő, hogy már nem volt raktáron (azaz a kisszobában) a gitár, akkor nagyon elnézést kértem, visszautaltam a pénzt, és kaptak egy ingyengitárt. És ez a cég az egyik legnagyobb név. 
Negyedik eset: az új bankszámlámra utaltam pénzt a régiről, megjön a számlakivonat, 50 fonttal kevesebb érkezett meg, mint amennyi elindult. Hát mijafasz? 
Flag Counter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése