2011. november 30., szerda

Lépcsős költözés

Ami azt jelenti, hogy néha leviszünk ezt-azt, takarítgatunk, de majd akkor fogunk belelendülni, ha a nehezét lerángatják a férfiak. Az meg hétfő. Jó lesz, mert most már elég hideg van, és ez a fenti lakás érezhetően hidegebb, mint a lenti. Tegnap lecsavaroztam a konyhabútor ajtajait, nekünk nem kellenek az ilyen akadályok, igaz, a zsanérok nem akartak lejönni, hiába csavaroztam ki mindent. A polcok jó mocskosak, a Domestos se tüntette el teljesen a dzsuvát. Úgy döntöttünk, hogy vagy ezt az öntapadós dolgot tesszük rá (itt "fablon" a neve), vagy az IKEA-ban lehet kapni ezt a védőfóliát, és azt csak méretre kell vágni, nem kell ragasztgatni. 
Marian észrevette pár napja, hogy a lenti wc hosszában el van repedve, ma hozták az újat, fehér, és szép, legalábbis amennyire egy wc szép lehet, meg összehasonlítva az eddigi lenti bordóval...

Talán olvastátok, ma egész Nagy-Britannia sztrájkol, 30 éve a legnagyobb, stb. Marian nem sztrájkol, kilépett a szakszervezetből, mert amikor segítség kellett volna neki, akkor szartak rá, így meg nem hajlandó a tagságit fizetni. A főkönyvtár is zárva, de átküldték őt egy másikba, ahol a sztrájk miatt alig dolgoznak. Nem vitte magával se a telefonját (megkapta Zoli iPhone-ját, és nagyon félti, az utcán se meri használni, nehogy kikapják a kezéből), csak egy régebbit, se pénztárcát, se jogsit, semmilyen értéket vagy dokumentumot, mert azt mondja, hogy abban a könyvtárban lopnak. A telefon meg pár font van a zsebében, ha valamire szüksége lenne, ezek elegek.

A másik nagymamám is gyengélkedik, remélem, rendbe jön....
free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése