2011. november 5., szombat

Hírek a nappaliból

Marian tegnap este: olyan (széles) vállaid vannak, mint egy úszónak. A tested meg mint egy darts-versenyzőé. Aki nem értené, annak itt egy kép egy tipikus darts-osról:

Tegnap belestünk a lakásba, hárman dolgoztak, az utolsó simításokat végezték, takarítottak. Körülnéztünk, hatalmas a különbség szerencsére, mert nagyon szarul nézett ki. Szép világos szobák, mindenhol padlószőnyeg, kivéve a konyhában, a fürdőben, meg az előszobában, a konyhapadló épp frissen volt festve, vagy lakkozva vagy nem is tudom, nem tudtunk bemenni, na nem mintha olyan beláthatatlanul nagy lenne. Megnyugtattak, hogy a mosógép be fog férni az erre kijelölt helyére, megmutatták, hogy kell használni a fűtést. Ez úgy működik, hogy éjjel a rendszer felfűti a falban levő agyagtéglákat, és ennek a hőjét napközben engedi ki, de ezt lehet szabályozni. Van éjszakai díj meg nappali, ez az éjszakait használja, és állítólag reggel, amikor kel az ember, kellemes meleg lesz, hurrá, úgyis únom már a kapkodva öltözést. Még annyi kell, hogy a villanyszerelő kicsit rendbetegye a fűtőtesteket, mert festésnél nem takarták le őket, plusz hiányzik az egyikről egy-két gomb. És a festő/felújító emberek felajánlották, hogy segítenek a nagyobb bútordarabokat leráncigálni.

Ma reggel hívott a paintballos muki, reagálva a tegnap esti emilemre, amiben ügyvédet ajánlottam neki. Kiderült, hogy már szereztek egyet, aki úgy tűnik, hogy nem akarja megkopasztani/átvágni őket. A helyszín is változott, nagyobb alapterületű, de kisebb belmagasságú termet találtak nem messze az elsőtől. Úgy tűnik, Sanyi tisztában van azzal, hogy valami olyat kell kínálni, amit a kültéri, erdei paintball nem tud nyújtani, és vannak is ötletei. Pozitív, nagyon pozitív. Az új számítások szerint januárban indul a lövöldözés. A rossz hír az, hogy Sanyi barátnőjének, Ildinek szívinfarktusa volt, nem dolgozhat, ő lett volna a lőszer-gazda. Aztán lehet, hogy januárig változik a helyzet.

Holnap lesz az MTV EMA, annak, aki érthetetlen módon nem tudná rögtön, hogy mi ez: az MTV csatorna európai zenei díjkiosztója. Belfast a legkisebb város, ahol ezt a naaagy eseményt megtartják. Mutatták a tv-ben a rajongókat, akik kint kempingelnek a reptéren, hátha meglátják Justin Biebert (elérkezett ez is, életemben először írtam le a nevét). Mi csak a City Hall-ig mentünk, mert ott ingyenes Snow Patrol koncert lesz, és így néz ki:
City Hall kékben

... és előtte a színpad

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése