2009. május 26., kedd

Tovabbi tervek

Szoval felmondtam, julius 5-e az utolso napom itt. 6-an indulok Lisszabonba, mert megerdemlem. Mokas, hogy innen Portugaliaba (ami 2 atszallas, Edinburghban es Londonban) majdnem ugyanannyi a jegy, mint egy teljesaru tikett Shetlandrol Edinburghba... Lisszabonban 5 napot leszek, aztan hazater a bolygo magyar, kb. egy honapra. Ha szerencsem lesz, lehet, hogy talalok itt (futott helyen) munkat, akkor ide jovok vissza.

Utolso lisszaboni napomon talalkozom A-ekkal, micsoda veletlen, ok is epp lesznek, ki gondolta volna! Egyutt jovunk haza, de elotte egyedul fogok csamborogni, de jo lesz:) Azt mondanom sem kell, hogy az itteni egyetlen konyvesboltban nem lehetett Lisszabonrol szolo konyvet kapni, rendeltem neten, de meg nem erkezett meg, pedig rettento izgatott vagyok, a neten mar kukkolom, hogy mit erdemes megnezni, rengeteg mindent talaltam. Emlekszem, hogy a Headway konyvben van egy resz, ahol az egyik szereplo Lisszabonban, az Alfama negyedben lakik, oda mindenkepp elmegyek, mert gyonyoruen nez ki:)

A suliban meg egy rakas doga var, ebbol 2 a heten lesz.

Lorenanak mult heten volt a szulinapja, Szilvivel harmasban voltunk pizzazni, nagyon jo volt, fel is koszontottuk. A talalka elott Sz-szel bementunk Lorena kedvenc boltjaba ajandekert. Nezegettuk a kristalyokat meg olajmecseseket, amikor Szilvi meglatta Lorenat az uzlet elott, epp sms-t irt, de gondoltuk, hogy be fog jonni, az meg tuti bukas. Megkertuk az eladolanyt, aki amugy Lorena baratnoje is, hogy bujtasson el minket, szerencsere jo fej volt, es beengedett az irodaba:) Aztan elobujt belole a kornyezetvedelmis, mondta, hogy tiszta a levego, mert elkuldte Lorenat kajaert, igy gyorsan elmenekultunk. Persze a nagy bujkalas miatt nem vettunk semmit, igy vissza kellett lopakodnunk, amikor Lorena mar elment. kalandos volt:)

 

 

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése