2009. május 16., szombat

Jaj, de sok minden történt!

A helyzet az, hogy mostanában nem igazán akarok itthonról netezni, mert annyira rapszodikus a rendszer, hogy attól legszívesebben még egy fallabda-ütőt eltörnék. Így azt gondoltam ki, hogy itthon, ahol van ékezet, megírom a cikket, a hotelben pedig feltöltöm a blogra. Talán ezzel a módszerrel jobban rá tudom magam venni a tanulásra is, meg arra, hogy ne egész nap a képenyőt bámuljam.
Ennyi bevezető után újabb kirándulás-beszámoló.
A korábbi, Esheness látogatás után pár nappal Paul elvitt Tingwall-ba, azaz elvitt volna, de így talán már sosem tudom meg, miért lett volna jó látni. A kocsija nem sokkal a cél előtt lerobbant, persze egysávos út, de be tudtunk húzódni a kis öbölbe. Balra tőlünk mező, csak fekete tehenekkel és fehér bárányokkal, jobbra házak és mező. Úgy fél óra múlva jött az autómentő, az a típusú, aminek a hátuljára felvontatják a járművet. Ezt izgi volt nézni az autómentő fülkéjéből:) A nagy ijedtségre való tekintettel kértem, hogy a boltnál tegyenek ki, kellett a fagyi, na!
Ahogy megyek suliba, útközben szoktam látni egy kis shetlandi pónit, kukucskál ki az úttestre, annyira ari, hogy lefényképeztem (hogy fújja a sörényét a szél:)):

Továbbmenve van egy nagy rét/mező/legelő (itt mindenhol az van). Épp most születnek a kis bárányok (lambing season), nem álltam meg, hogy ne készítsek néhány képet róluk is. Tuti valami futó-, vagy ügyességi versenyre készülnek, mert a rajtszámukat már megkapták:)

Ezek után végre a sulit is sikerült lefotóznom, csak hogy lássátok, komoly infrastruktúra épült ki:


Az az, jól látjátok, a fehér konténer! Közelebbről:


Akármilyen bénán is néz esetleg ki, nagyon jól felszerelt épületek ezek, belül klíma, rokkantaknak lift, nagyon jó büfé, a diákoknak olcsóbb árakkal, mint a tanároknak, mint látjátok, kívül napelemek, szóval nem leszólni!
A folyosó:
 
Egyik tantermünk ajtaja:


és belülről (második padban ülök, kabátom a szék hátulján):

Hát, itt töltöm időm jelentős részét:)
Ezt pedig nektek küldöm (jelzem, ha Jézus lett volna a közepén, eladhattam volna jó pízért a neten!!):

 free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése