2009. január 26., hétfő

Írok most...

...mert a következő napok mozgalmasnak ígérkeznek.

De először is gratula a kézilabdás fiúknak, akik nagyon izginek tűnő meccsen legyőzték a svédeket tegnap!! Remélem, a meccs felvételét is hamar megkapom:)

Üdv ijesztő nevű olvasómnak, Hitetlen (ex)Bérgyilkosnak, örülök, hogy ezek szerint már felhagyott rémisztő foglalkozásával.

Az ünnepség-sorozat nekünk, a hotelek dolgozóinak ma kezdődik, mert kiderült, hogy ma van Ausztrália-nap, és ugye dolgozik itt egy ausztrál lány, aki kör-sms-t küldött, nehogy kihagyjuk e jeles eseményt. Nem tudom odalent (down under) mit szoktak ilyenkor tenni, biztos mennek fürdeni a tengerben, itt ez veszélyes lenne:), az ember a végén még belebotlana egy fókába, vagy bálnába... mindenesetre okot ad a kocsmázásra. Igaz, itt mindent a pubokban ünnepelnek

A fényképezőgépet már izzítom. Holnap 4-ig dolgozom, utána rohanok haza, öltözés és be a városba. Ha minden igaz, Szilvinek, az egyik recepciósnak vannak jegyei az egyik hall-ba. A kaja ott ingyen van (igazából ez döntötte el, hogy megyek, haha:), de italt nekünk kell vinni. Amennyire tudom, a puccparádéba öltözött csapatok (nem csak vikingek lehetnek, tavaly pl. ilyen nevű csapatok is voltak: Da Rocky Horror Show; Walk Like An Egyptian -természetesen egyiptomi hacukában; vagy Dirty Dancing) a város minden hall-jába ellátogatnak és ott műsort adnak elő. 48 vikingcsapat van, nem lesz uncsi. Sajnos nem fogok tudni sokáig maradni, mert másnap 7-től dolgozom, de megteszem, amit megkövetel a haza!

Kissé be vagyok rezelve a következő napoktól munka-szempontból, mert a tegnapi 44 vendéggel szemben ma 110 lesz, vagyis, ha nincs szerencsém, akkor vagy 70 ember nálam fog bejelentkezni, majd pár nappal később kijelentkezni.

free counters

2 megjegyzés:

  1. Hitetlen (ex)Bérgyilkos2009. január 27. 21:26

    Tüzes Up Helly Aa-t mindenkinek!

    VálaszTörlés
  2. kis türelmet kérek, igyekszem a beszámolóval, de alig aludtam, most fejeztem be a munkát, fel kell töltenem a videjókat, aztán szépen szavakba önteni az egész katyvaszt, ami a fejemben van:)

    VálaszTörlés