2008. november 15., szombat

A Ragyogas

A cimet termeszetesen Stephen King regenyebol vettem. Az tortent, hogy 3kor nem erkezett meg a manager valtotarsa, mert le van robbanva a kocsija es a szerelot varja. Tanya, a delelottos manager meg hazament, igy most egyedul vagyok, mint a kisujjam. Vendeg sincs, tegnap mindenki kijelentkezett es nem volt erkezo. Ma 3-an jonnek, de egyelore egy komolyzenei cd-vel maganyoskodok itt.

De meg tudom vedeni magam, ha barmi tortenik, hoztam magammal egy almat... Ha meg maradt bennem valamennyi a kezilabdabol, egy jol iranyzott lokettel talan fejbe tudom dobni a csunya, rossz embereket (egyet legalabbis).:)

free counters

4 megjegyzés:

  1. Csenguskám!
    Mi minden történik Nálad!! Itt bezzeg semmi, minden hétköznapi.
    Puszillak. Éva

    VálaszTörlés
  2. Dear Csenge

    Voltunk Anikóval hétvégén Szekeres Adrien koncerten. Gondoltam Rád, hogy biztosan tetszene Neked is.

    Bár egy szépséghibája volt a dolognak, hogy úgy gondolta Adrien, hogy most fogja megtáncoltatni a közönséget, így a színházban egy darab szék sem volt. 1,5 órát állni kellett. Eddig ilyet még sosem tett a közönségével.

    Mindenki kiöltözött, a nők kényelmetlen cipőkben ácsorogtak, de volt aki haza is ment mikor látta, hogy ezt nem bírná végigállni.

    De a terv nem jött össze, nem táncolt a nép.

    Nálatok most féláron lehet a szállodában megszállni? Vagy milyen akcióval kívánjátok odacsalogatni az embereket?

    Tudok néhány lapot, ahol hirdethetnétek. :)

    Szia:

    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  3. sziasztok, elek meg, csak allandoan dogat irunk, kezd elegem lenni... Jovo heten ketto, aztan egy, aztan meg egy, aztan remelem osszedol a suli es akkor fellelegezhetek egy kicsit.:)

    VálaszTörlés
  4. Dear Csenge

    A suli akkor fog összedőlni, ha felrobbantod. De ne tedd mert a végén még hazatoloncolnak és itthon tudod milyen rossz volt.

    Csak emlékezz vissza!!!

    Ezt nem akarhatod komolyan!

    Szia:

    Zsuzsa

    VálaszTörlés