2014. május 29., csütörtök

571.

Ma olvastam egy cikket, egy USA-ban elo muki nem tudja eldonteni, hogy maradjon-e ott, ahol van, vagy egy uj munka maitt koltozzon Angliaba. Mert, hogy Amerikaban beilleszkedett, az emberek mosolygosak, kedvesek, Angliaban meg tartozkodoak (nem ez a lenyege a cikknek, de ez is benne van). Errol jutott eszembe (bar semmi osszefugges nincs a ketto kozott), hogy azt hiszem, azert csalodtam picit New York-ban, mert annyira akartam, es hittem benne, hogy tetszeni fog, a filmek alapjan, azok alapjan, amiket olvastam, lattam rola. Sot, feltem attol, hogy annyira tetszeni fog, hogy vissza se akarok jonni, es mitfog ehhez szolni Marian, meg hogy intezem a koltozest... Biztos mi fogtunk ki rossz napo(ka)t, de kb. 2 baratsagos emberrel talalkoztunk, az egyik egy rendor volt. Az eladok probaltak semmibe venni minket, amikor kerdeztunk toluk, akkor se tettek nagy erofeszitest, hogy segitsenek. 

A vasarlassal kapcsolatban is nagy varakozasokkal mentunk ki, mindenki, de tenyleg mindeki aradozott rola, hogy mennyire olcson lehet ott vasarolni, es vigyunk ures borondot, aztan az lett belole, hogy mindenhol ugyanazokat a szar kinai ajandekokat lattuk, ruhat semmit, ami nekunk tetszett volna. De lehet, hogy pont olyanokkal beszeltunk, akik imadjak a mittudomen Primark, New Look, Next, meg hasonlo uzeletek kinalatat, mi meg ilyenekbe be se tesszuk a labunkat, mert mi nem ugy oltozunk. Voltunk a Macy's-ben, nem tudom hany emeleten csak ruhak meg cipok, a neten elotte kineztuk, hogy mi tetszik, csak bemegyunk, megvesszuk es tipli. Oriasi tomeg volt, ez nem tudom, hogy ott mindennapos-e, vagy epp learazasok voltak, persze nem talaltunk semmit, ami tetszett volna, szomoruan tavoztunk.

 Szerencsere raakadtunk a Uniqlo nevu uzletre, ott bevasaroltunk, de azt azert nem mondanam, hogy fillerekbe kerultet a polok, jo, nem voltak dragak, de azert messze volt a nagyon olcsotol.

Most ez ugy hangzik, hogy milyen szarul ereztuk magunkat, pedig nem. Minden olyan latnivalo, ami turistacelpont, az tetszett, nagyon. Es tervezzuk, hogy majd egyszer visszamegyunk, mert egy het alatt nyilvan nem lehet mindent megnezni. Es nem adtuk fel azt a tervet sem, hogy, mint modern Thelma es Louise-ok, atkocsikazunk a keleti partol a nyugatira (persze a filmtol elteroen nem szeretnenk a vegen meghalni...).
Flag Counter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése