2012. május 7., hétfő

Hurrá, nyaralunk!

Lefoglaltuk a hazautat, most már csak Budapesten kéne találni lakást egy hónapra, ha tudtok, szóljatok. Tavaly ugye a Batthyány térnél húztuk meg magunkat, most is jó lenne egy hasonló a belváros közelében, vagy a Wekerle-telepen, Kispesten, közel a famíliához. 
Megyünk vissza a Balcsira is, Siófokon tavaly szuper helyünk volt, ugyanazt az apartmant foglaltuk le most is (itt találtok további képeket):
 
Meggyőződésem, hogy Marian előző életében valami vízi élőlény volt, ideje egyik felét ebben a medencében, a másikat meg a parton töltötte, ami 10 perc a háztól az olyan mackósan cammogóknak mint én. Van még jacuzzi is (jut eszembe, a munkahelyen -ahol van jacuzzi, gőzfürdő meg egyebek-, egyszer nem működött a dzsakuzzi -nem tyúkszaros volt...-, és ki kellett írni valamit tájékoztatásul. A kollegák azt választották, hogy 'A SPA nem működik', mert nem tudták hogy kell írni a jacuzzit), meg biciklit is lehet kölcsönözni, így:
-Szeretnénk kölcsönkérni 2 biciklit.
-Rendben, itt a kulcs tárolóhoz. 
Magyarán nincs túlbonyolítva. 
Asszem Mariannak a legjobban a szemetes tetszett, nem kell hozzányúlni, mert a tetején van valami érzékelő, ha föléteszed a kezed, mint egy fülöp-szigeteki csodaorvos, magától kinyílik. Ezzel eljátszottunk egy darabig, egészen addig, amíg Marian ki nem találta, hogy ő meg akarja hallgatni, hogy hogy nyílik a kuka teteje, milyen a mechanizmusa. Ehhez persze közel kellett hajoljon, a kuka meg nem olyan intelligens, nem érzékelte, hogy ezt most egy fül és nem egy kéz, és remekül fültövön vágta Marcsit.
A tulajok rettentő kedvesek, a megérkezéskor kaptunk welcome-drink-et, pálinkát is, sőt, isteni mézet is lehet náluk kapni, hoztunk is haza, pedig nem is szeretjük a mézet. 
Már csak 3 hónap (sóhaj), és ott leszünk.
free counters

2 megjegyzés:

  1. Grat a nagycsaládnak! :))))

    Mikor jöttök haza? Mikor lesztek Siófokon? Kenese nincs ám messze ... :) Mi aug-ban lent leszünk nagyjából.
    Ide is kötelező jönni, Barnit láttátok bent, most már kint van ...
    Anyu szomszádjában kiadó a lakás. Még nem vette ki senki ... Mondjuk Békásmegyer ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, te még nem tudod, milyen 4 gyerekkel:D
      Augusztus elején jövünk, és va végefelé leszünk Siófokon, de valamikor megyünk Akarattyára is, csak belefér Kenese ebbe a feszített programba:)
      Békás egy kicsit kiesik, de azért köszi!

      Törlés