2010. július 17., szombat

Viccelődünk, viccelődünk?

az IRA-val? tessék a Phillips-saga folytatása (az eddigi fejezetek itt és itt): A Phillips-lányok vezetés közben elmentek amellett a ház mellett, ahol gyanújuk szerint Barry meghúzta magát egy barátjánál. Rendőrautó, kíváncsi szomszédok és egy tetem a házban. Az egyik bátrabb nővér odament, kiderült, hogy a barát halt meg, nem a tesó, a rendőrség is azt gondolta, hogy be volt nyomva, lezuhant a lépcsőn és nyakát törte. Aztán csak kiderítették, hogy nem annyira magától zuhant le és most nem csak ők keresik Barryt, hanem a halott pasi 8 bátyja és öccse, akik közül legalább az egyik IRA-s és már kérdezte is Marian nővérét, hogy merre találja Barryt. Plusz ennek a csajnak a rendőrségre is be kell menni, mert a hulla-házban találtak ruhákat, amik nem a tulajé, és Paulának kell azonosítani, hogy a bátyjáé-e vagy sem.

Ma is voltam egy boltban gitározni, otthagytam hármat, most már jó lenne, ha alakulna belőle valami, mert kezdek frusztrált lenni. Munkára hiába jelentkezek, be se hívnak. Még a kétnyelvű adminisztrátorira se hívtak, ahol pedig kelet-európai nyelvet beszélő embert kerestek, baszki, ennyi lengyel van még itt vagy mi?

Aminek viszont örültem a héten: Nagy-Britanniában is lesz valami olyasmi, mint az "Európa kulturális fővárosa", asszem, most pont Pécs az, és itt megcsinálják országon belül. 2013-ban lesz az első és a héten hirdettek győztest, Brimingham, Norwich, Sheffield és Derry (katolikus név)/Londonderry (protestáns név) közül az utóbbi nyert, ami azért jó, mert itt van É-Írországban, és egy csomó turistát fog vonzani, meg befektetést, aminek a hatását remélhetőleg mi is érezni fogjuk.

free counters

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése