2013. május 10., péntek

7vegek

Hetvegen voltunk biciklizni, mert Marcsinak sikerult szert tennie egy bringara, egy charity shop-ban vette kemeny 8 fontert (2500 ft). Letekertunk a folyopartra es ott bringaztunk kb. 12 km-t, de nagyon faj a fenekunk, meg nem szokott hozza a nyereghez. Hetfon meg munkaszuneti nap volt, megint elmentunk Crawfordsburnbe, fagyiztunk a tengerparton a 15 fokban, Marian kagylot gyujtott, en olvastam, kiraly volt. 

Elotte levo hetvegen pedig tortenelmet irtunk: az elso, eszakir csapatok kozotti kezilabdameccset jatszotta Coleraine es Belfast. Az ellenfelnel volt 2 csaj, meg egy jomozgasu fiu, meg volt meg egy csapat, ott is volt vagy 3 csaj, vegulis ha osszeszedjuk a 3 csapat noit, akkor megvan a noi csapat is. A meccsen amugy kikaptunk 2 gollal, de mit varjon az ember, amikor a biro osszehivja a 2 csapatot a meccs elott, es elore elnezest es turelmet ker, mert annyira azert nem ismeri a szabalyokat. Ennek megfeleloen 7-es nem volt, az biztos a szabalykonyv vegen van, meg nem jutott el oda, ami sima 7-es lett volna, azt befujta belemenesnek, igaz, csak ellenunk, szabaddobasokat nem kaptunk meg, Lacit kiallitotta, mert kicsit hevesen erdeklodott a bironal, hogy ‘hat mijafaszt fujtal itt?’ Amugy indul jatekvezetoi tanfolyam, lehet, hogy benevezek ra.

Penteken voltam tesztet irni az leisure centre munkahoz, ilyen feladatok voltak:

KYW                                 KWY    KZY    WKY    KYW    WYK

A baloldali oszlopban levo betuket kellett a jobboldali 5-ben megkeresni, ugyanebben a sorrendben, vagyis a KYW-t. Konnyunek tunik, de egyreszt a 3 betus variaciokbol 4 lett, majd 5, egeszen 8-ig, ilyenek voltak mar a vegen: HUWSRTQM, es ennek 5 fele variacioja, a masik, hogy 40 ilyen szepseget kellett (volna) megtalalni 5 perc alatt. Aztan volt ugyanez, csak szamokkal, az agyam szetfott a vegere. egyre inkabb ugy gondolom, hogy csak par honapra vallalnek el egy ilyen munkat, akkor is csak azert, hogy megkeressem a fogszabalyzora valot, legalabb lenne celja a hetvegetlen heteknek.
Flag Counter

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Örülök, hogy jól vagytok. Időm sajna nincs visszaolvasni mindent:) Nem tudom olvasol-e, azért most mellékelem a régi blogcímem, visszaköltöztem a freeblog halála után. puszi Nektek! Zsu

    VálaszTörlés