2008. július 29., kedd

Szerenysegem dicserete

Ide varom a szulinapi (jo)kivansagokat (a rosszakat a menjafenebe@enseszeretlek.hu cimre varom), amik kicsit potolnak/potoljak, hogy oly' messze vagyok; a virtualis tortakat (gyumolcs, csoki, turo, es persze a RIZSrol se feledkezzunk meg); a kepzeletbeli ajandekokat (ezeket ratok bizom, de jok legyenek am!); es az oleleseket es vallveregeteseket.

Es meg az elozo bejegyzest se olvasta senki, na szep!!!

 

6 megjegyzés:

  1. Szia Punyi!
    Előre is boldog szülinapot kívánunk:)

    VálaszTörlés
  2. Hali!:-)

    Nagyon boldog szülinapot!:-) Majd az ölelést meg puszit megkapod később, most csak virtuálisan megy sajnos:-( de majd bepótoljuk!:-)

    Képzeld, én már tegnap este rákészültem a szülinapodra és veled álmodtam:-)...igaz valami gyilkolászósat...de nem te voltál a gyilkos!:-))
    azt álmodtam, azon kívül, hogy le akart mindkettőnket szúrni egy mamika:-), hogy téged simán 23-nak néztek, nekem meg mondták, hogy jobb lenne egy arcplasztika, mert legalább 45-nek nézek ki:-/
    ....tudom, ez nem hangzott viccesen, de vicces volt álmomban:-))...ja, és a lényeg!, életben maradtunk:-)

    Pussz:-))

    VálaszTörlés
  3. BOLDOG SZÜLINAPOT Dtága Csenge!!! :)

    Hiányzol ám...de majd vmelyik nap msn:)

    Csók
    Roni

    VálaszTörlés
  4. Hello!

    Tényleg, Mi is Boldog Szülinapot Kivánunk innen.
    Remélem vad ünneplésbe kezdenek az ottaniak is...!
    Puszi : Tomi

    VálaszTörlés
  5. Szia Csengő-Bongó!

    Én bajban vagyok az ünnepekkel, főleg a szüli és névnapokkal. Ezért nézd el nekem, hogy nem tudtam a szülinapodról. Azért hogy figyelmeztettél küldök neked egy virtuális tortát, valamint egy ölelést!!!!!

    Érezd jól magad sok boldogságot és egészséget kívánok!

    Méry

    VálaszTörlés
  6. Hi Csenge!

    Képzeld ezen a nyáron strandkézi őrületben vagyunk. Heti 2x edzünk és majd minden hétvégén megyünk valahova. Ja és minden héten jobb és jobb eredményt érünk el. A múlthéten Balassagyarmatra mentünk és 3. -ak lettünk! Az elődöntőben kaptunk ki a Balassagyarmati lányoktól. Nagy eredmény, mert ők már régóta űzik, és majd mindenki tudott pörögni. A Juci olyan jól védekezett, hogy az első félidőben nem tudtak ellenünk semmit se tenni. Azt meg is nyertük, de a másodikon kikaptunk és sajna a szétlövésben nem mi voltunk a jobbak.
    Ezen a hétvégén Dabas lesz, itt reméljük a Mezey Ancsa kupát azért bezsebeljük!!!!!
    JA már Te is ott lehetnél korodnál fogva, de azt hiszem, hogy megbocsátjuk ezt a kis hiányosságot. Majd megírom, hogy mi volt.

    Pusz

    Andi

    VálaszTörlés