2014. december 6., szombat

589. Mesek a kriptabol

Azaz a melohelyrol.

A heten bejott egy srac a rendelesre, idopontra. Aszondja: mennyit kell varnom, hogy az orvos fogadjon, mert zarovonalon parkoltam, es felek, hogy megbuntetnek? 
A doktornal sose lehet tudni, van, amikor idoben tudja fogadni a pacienseket, de volt, hogy 2 orat kellett varniuk. Erre a srac: Nem lehetne, hogy lemegyek a kocsiba, es ha a doktor tud fogadni, akkor en, az irodabol hivjam mar fel, es akkor feljon. 
Mi? Azt gondolom nem vette figyelembe, hogy egy ilyen szeansz akar egy ora is lehet, az alatt nem aggodott volna a kocsijaert? Esetleg javasolhatta volna, hogy a doki menjen le, es a kocsiban tartsak a rendelest, hatha jon egy parkoloor?

Par nappal kesobb hasonlo eset, csak itt a muki nem hozott szemelyazonositot, ami utlevel, jogositvany, vagy valasztoi kartya. De mondta, hogy kesobb be tudja hozni. Sajnos nekunk elotte kell, hogy bemutassak, nem utana. Hat o most nem tud erte visszamenni, mert eleg messze parkolt, az egyetemnel (ez kb. 10 perc), igy inkabb akkor adjunk neki uj idopontot. 
Eszem megall, micsoda faszok.
Flag Counter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése