2014. november 12., szerda

587.

Ilyenek tortennek mostanaban:
- par hete elutottek egy elsoeves hallgatot, aki a helyszinen, 2 utcanyira tolunk meghalt, a kocsi tovabbhajtott, de feljebb az uton elkaptak oket.

- egy masik hallgato savat ivott a laborban, nem veletlenul, majd amikor ugy dontott, hogy mar meggyogyult, nem is gondolt arra, hogy esetleg orvosi jovahagyasra van szuksege, hogy ujra dolgozhasson.

- a munkahelyen a hangulat, marmint az enyem, tovabbra is hullamzo, leginkabb konstansan szar. Nehezen viselem, hogy a masik bige egy bully, ha en mondok valami emlitesremeltot, akkor semmi reakcio, ha o, akkor behivja az osszes embert, hogy csodaljak ofelseget. Plusz ma le lettunk oltva, hogy egy hallgato panaszkodott, hogy csunyan beszeltunk vele a telefonon. Persze reszleteket nem tudok, lehet, hogy en voltam, lehet, hogy a masik. Nem igazan erdekel, ha panaszt akarnak tenni, tegyenek, neha en is szivesen felnyomnam oket a Tanulmanyi Osztalyon, meg azon az osztalyon is, ahol az eszt osztogattak. 

- a reszlegunkon 3 darab karacsonyi kajalas lesz, egy csak a szuken vett reszlegnek, ez kb. 8 ember; aztan a lenti haziorvos-rendelo is meghivott minket; es nem utolsosorban, mivel a HR osztalyhoz tartozunk, ott is lesz valami. Sikeresen kibujtam az elso ketto alol, a menu 35 font per ebed, es raadasul olyan menurol kellene valasztanom, ami annyira nem hoz lazba, de igazabol nem akarok olyan emberekkel egyutt lenni, akiket nem ismerek es/vagy szeretek, mar kinottem belole. A harmadikra elmegyek, mert igy hamarabb eljohetek a melobol, plusz ez csak 10 font, es a HR-en ismerek par embert, akikkel par orat el tudok tolteni.

- most pedig megyunk a Toys R Us-ba, Marian jatekokat akar venni (remelem, nem maganak)

Flag Counter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése